Ingenting slår det verkliga mötet- Swedental


Ingenting slår det verkliga mötet. Särskilt inte i dentalbranschen. Som Nordens tveklöst största mötesplats för alla som arbetar inom tandvårdssektorn är Swedental därför ett måste. Vi på Ratius Mässbyrå har nöjet att leverera monterlösning för Plandent och Opus Dental, vi ser fram emot att höra om era framgångar efter mässan.

Odontologisk Riksstämma och Swedental erbjuder ett gyllene tillfälle för hela tandvårdsteamet att samlas och träffa leverantörer i ett professionellt sammanhang.
Yrkesverksamma i dentalvården står inför allt större utmaningar och möjligheter än tidigare, inte minst i samband med den utökade digitaliseringen av både vården och samhället i stort. Här träffar du kollegor i branschen och får en glimt av framtiden – med stort fokus på ämnen som berör digitalisering i branschen.
Swedental innebär också en unik möjlighet att träffa gamla vänner och kollegor, och att stifta nya bekantskaper.